Класичен стил
 • Custom White corner vanity unit
  Единица за суета на бел агол Класичен стил Мал кабинет со мал дизајн, Исклучителна рачно врежана површина, допирајте го воочиниот луксуз.   Име на марка: Име на производот Okasa: Единица за суета на бел агол Место на потекло: фошан,Број на модел на Кина: 7731 Стил: Тип на инсталација на класичен стил: Пловечка гаранција: 5-Година ограничена боја на гаранција: Светло бела countertop: Керамички кабинет…
 • Custom bathroom wall cabinet
  Custom bathroom wall cabinet Classic Style Small cabinet design, заштеди простор, со дизајн на огледало на кабинет, удобен и практичен.   Име на марка: Име на производот Okasa: Custom bathroom wall cabinet Place of Origin: фошан,Број на модел на Кина: 7615 Стил: Тип на инсталација на класичен стил: Пловечка гаранција: 5-Година ограничена боја на гаранција: Бела / дрвена боја countertop: Интегриран керамички слив…
 • OkasaLife illuminate custom basin vanity
  OkasaLife осветлува суета на сливот Класичен стил Сјајниот дизајн на овално огледало е карактеристика на овој кабинет за бања, сликата е јасна, убава и практична.   Име на марка: Име на производот Okasa: OkasaLife осветлува суета на сливот Место на потекло: фошан,Број на модел на Кина: 7605 Стил: Тип на инсталација на класичен стил: Пловечка гаранција: 5-Година ограничена…
 • Custom bathroom cabinets over toilet
  Ормани за бања преку тоалет Класичен стил Со оглед на практичноста во редизајн, специјално дизајнирана интелигентна правоаголна површина на огледало, убава и практична, интегриран дизајн на керамички сливови, едноставна инсталација.   Име на марка: Име на производот Okasa: Ормани за бања над тоалетот Место на потекло: фошан,Број на модел на Кина: 7604 Стил: Тип на инсталација на класичен стил: Лебдат…
 • White bath vanity cabinet
  White bath vanity cabinet Classic Style Pure white high-end bath vanity cabinet, мултифункционален модерен производ, секогаш има просторија за бања погодна за вашиот дом.   Име на марка: Име на производот Okasa: White bath vanity cabinet Place of Origin: фошан,Број на модел на Кина: 7948 Стил: Тип на инсталација на класичен стил: Гаранција со подот: 5-Година ограничена…
 • Суета за бања со еден мијалник
  Суета за бања со еден мијалник за мијалник Класичен стил Одлична комбинација на светли бои и елеганција, осветли го просторот, може да се користи со кој било кабинет за бања.   Име на марка: Име на производот Okasa: Суета за црно-мијалник за мијалник Место на потекло: фошан,Број на модел на Кина: 7929 Стил: Тип на инсталација на класичен стил: Подот ...
 • Суета на мијалник со мијалник OkasaLife
  Суета за еден мијалник OkasaLife Класичен стил Кабинетот е направен со рака, полн со loveубов, мултифункционален кабинет за бања, да ги задоволи вашите различни потреби.   Име на марка: Име на производот Okasa: Суета на едно потекло на OkasaLife Место на потекло: фошан,Број на модел на Кина: 7932 Стил: Тип на инсталација на класичен стил: Гаранција со подот: 5-Година ограничена боја на гаранција:…
 • Мијалник и кабинет за бања OkasaLife
  Мијалник за бања OkasaLife и кабинет Класичен стил Кабинетот е изработен од еколошки, нулта емисија на тајландско гумено дрво, отпорен на влага и антикорозија, долг работен век.   Име на марка: Име на производот Okasa: Мијалник за бања OkasaLife и кабинетот Место на потекло: фошан,Број на модел на Кина: 7943 Стил: Тип на инсталација на класичен стил: Гаранција со подот: 5-Година ограничена…
 • Суета на суета OkasaLife со мијалник
  OkasaLife суета врв со мијалник Класичен стил Донесување светли бои и промена на стилови во витрините, ви овозможува простор со визуелно влијание и различен стил.   Име на марка: Име на производот Okasa: Супер суета OkasaLife со мијалник Место на потекло: фошан,Број на модел на Кина: 7942 Стил: Инсталирање на класичен стил…
 • Green bathroom vanity cabinets
  Green bathroom vanity cabinets Classic Style The cabinet is made of imported environmentally friendly Thailand rubber wood, which is pollution-free, zero-emission and protects the health of you and your family.   Име на марка: Име на производот Okasa: Green bathroom vanity cabinets Place of Origin: фошан,Број на модел на Кина: 7934 Стил: Classic Style…
 • OkasaLife vanity unit with basin
  OkasaLife vanity unit with basin Classic Style This bathroom cabinet is designed with functionality in mind. The countertop is designed with a water-repellent strip to prevent water stains from flowing to the floor, which is convenient and practical.   Име на марка: Име на производот Okasa: OkasaLife vanity unit with basin Place…
 • Freestanding bathroom vanity with sink
  Freestanding bathroom vanity with sink Classic Style Small cabinet design, not occupying space, удобен и практичен, can be matched with any bathroom cabinet.   Име на марка: Име на производот Okasa: Freestanding bathroom vanity with sink Place of Origin: фошан,Број на модел на Кина: 7923 Стил: Тип на инсталација на класичен стил: Гаранција со подот: 5-Година ограничена гаранција…
 • Classic bathroom vanity
  Classic bathroom vanity Classic Style The cabinet is made of imported wood with green environmental protection, no pollution and zero emissions, отпорен на влага и антикорозија, долг работен век.   Име на марка: Име на производот Okasa: Classic bathroom vanity Place of Origin: фошан,Број на модел на Кина: 7912 Стил: Тип на инсталација на класичен стил: Гаранција со подот:…
 • OkasaLife tall bathroom cabinets
  OkasaLife tall bathroom cabinets Classic Style The surface of the cabinet is exquisitely hand-carved, touching the perceived luxury and refinement.   Име на марка: Име на производот Okasa: OkasaLife tall bathroom cabinets Place of Origin: фошан,Број на модел на Кина: 7911 Стил: Тип на инсталација на класичен стил: Гаранција со подот: 5-Година ограничена боја на гаранција: Walnut color CountertopFior…
 • OkasaLife bathroom vanity cabinets
  OkasaLife bathroom vanity cabinets Classic Style This bathroom cabinet is designed with practicality in mind, providing sufficient storage space to facilitate the placement of more toiletries.   Име на марка: Име на производот Okasa: OkasaLife bathroom vanity cabinets Place of Origin: фошан,Број на модел на Кина: 7910 Стил: Тип на инсталација на класичен стил: Гаранција со подот:…
 • Solid wood wall mounted bathroom vanity
  Solid wood wall mounted bathroom vanity Classic Style Multi-function is the characteristic of this bathroom cabinet, specially designed large-capacity side cabinet and mirror cabinet, which is convenient for placing more items.   Име на марка: Име на производот Okasa: Solid wood wall mounted bathroom vanity Place of Origin: фошан,Број на модел на Кина: 7907…
 • Wood top bathroom vanity
  Wood top bathroom vanity Classic Style The overall use of environmentally friendly, zero-emission imported North American ash wood, wooden table and wooden frame, отпорен на влага и антикорозија, долг работен век.   Име на марка: Име на производот Okasa: Wood top bathroom vanity Place of Origin: фошан,Број на модел на Кина: 7904 Стил: Classic style Installation Type:…
 • OkasaLife bathroom vanity storage
  OkasaLife bathroom vanity storage Classic Style Large capacity is the characteristic of this bathroom cabinet. No matter in the mirror cabinet, side cabinet or main cabinet, there is an area for placing items to meet your needs for large capacity bathroom cabinets.   Име на марка: Име на производот Okasa: OkasaLife bathroom…
 • OkasaLife narrow vanity for small bathroom
  Narrow vanity for small bathroom Classic Style Specially designed storage table under the cabinet, convenient for placing larger daily necessities, удобен и практичен.   Име на марка: Име на производот Okasa: Narrow vanity for small bathroom Place of Origin: фошан,Број на модел на Кина: 7901 Стил: Classic style Installation Type: Гаранција со подот: 5-Година ограничена гаранција…
 • Under bathroom sink cabinet storage
  Under bathroom sink cabinet storage Classic Style Specially designed water retaining strips around to prevent water stains from flowing to the floor, удобен и практичен, giving you a warm home.   Име на марка: Име на производот Okasa: Under bathroom sink cabinet storage Place of Origin: фошан,Број на модел на Кина: 7944 Стил: Classic style…
 • OkasaLife slim bathroom cabinet
  OkasaLife slim bathroom cabinet Classic Style The cabinet is made of imported environmentally friendly, нулта емисија на тајландско гумено дрво, отпорен на влага и антикорозија, долг работен век.   Име на марка: Име на производот Okasa: OkasaLife slim bathroom cabinet Place of Origin: фошан,Број на модел на Кина: 7602 Стил: Classic style Installation Type: Пловечка гаранција: 5-Година ограничена гаранција…
 • OkasaLife hanging vanity
  OkasaLife hanging vanity Classic Style The combination of black and white brings bright visual impact to the space of your bathroom with bright color collision, lighting up the space.   Име на марка: Име на производот Okasa: OkasaLife hanging vanity Place of Origin: фошан,Број на модел на Кина: 7608 Стил: Modern style Installation Type:…
 • Small bathroom vanity and sink
  Small bathroom vanity and sink Classic Style Small bathroom cabinet design, not occupying space, удобен и практичен, suitable for placement in any corner of the bathroom.   Име на марка: Име на производот Okasa: Small bathroom vanity and sink Place of Origin: фошан,Број на модел на Кина: 7603 Стил: Modern style Installation Type: Лебдат…
 • OkasaLife single sink master bath vanity
  Single sink master bath vanity Classic Style Specially designed large-capacity mirror cabinet, put more cosmetics to meet your daily needs.   Име на марка: Име на производот Okasa: Single sink master bath vanity Place of Origin: фошан,Број на модел на Кина: 7601 Стил: Classic style Installation Type: Пловечка гаранција: 5-Година ограничена боја на гаранција: White/Gray Countertop:…
 • Built in basin cabinet
  Built in basin cabinet The countertop is specially designed with a water-repellent strip to prevent water stains from flowing to the floor. It is easy to clean with a black countertop.   Име на марка: Име на производот Okasa: Built in basin cabinet Place of Origin: фошан,Број на модел на Кина: 7630 Стил: Classic…
 • OkasaLife double floating vanity unit
  Double floating vanity unit Classic Style Specially designed free-standing double black wash basin, easy to clean, удобен и практичен, and resistant to dirt.   Име на марка: Име на производот Okasa: Double floating vanity unit Place of Origin: фошан,Број на модел на Кина: 7625 Стил: Classic style Installation Type: Пловечка гаранција: 5-Година ограничена боја на гаранција:…
 • OkasaLife combined toilet and sink vanity unit
  Combined toilet and sink vanity unit Classic Style Special design to increase the height of pure wood side cabinet, place larger daily necessities, удобен и практичен.   Име на марка: Име на производот Okasa: Combined toilet and sink vanity unit Place of Origin: фошан,Број на модел на Кина: 7905 Стил: Classic style Installation Type:…
 • Bathroom mirror cabinet with light
  Bathroom mirror cabinet with light Classic Style The perfect fusion of bright colors and elegance, осветли го просторот, can be matched with the bathroom.   Име на марка: Име на производот Okasa: Bathroom mirror cabinet with light Place of Origin: фошан,Број на модел на Кина: 7629 Стил: Classic style Installation Type: Пловечка гаранција:…
12 Страница 1 од 2
Испратете ја вашата порака до нас:
ПРАВДА СЕГА
ПРАВДА СЕГА