industri

 • Si të zgjidhni një tryezë salcë

  Tabela e veshjes i referohet dekorimit të mobiljeve që përdoret për përbërjen. Termi tryezë e veshjes është përdorur gjerësisht nga pronarët, klientët, dhe projektuesit e shtëpive në shtëpitë moderne, dhe tani i referohet tavolinave të veshjes së mobiljeve në përgjithësi. Ne jemi një prodhues i kotësive të zgjedhjeve të stilit. Çdo interes është i mirëpritur të shkojë më poshtë
  Lexo më shumë
 • Dollap i vogël banjo

  Nëse banjo juaj nuk është e madhe, atëherë keni nevojë për këtë dollap të vogël banjo. Ju nuk duhet të shqetësoheni aspak për ruajtjen. Kapaciteti i kabinetit të pasqyrës mund t'ju ndihmojë ta zgjidhni atë. Pellgu i varur është më i përshtatshëm dhe i lehtë për tu pastruar. Zgjedhje të tjera të stilit janë në dispozicion si një
  Lexo më shumë
 • Kabineti i banjës në stilin evropian

  Ndryshe nga stili modern, dizajni i kabinetit të banjës në stilin evropian është më i komplikuar. Përveç gdhendjes në vetë pasqyrën, gdhendja në kabinet gjithashtu kërkon gdhendje të kujdesshme nga mjeshtri, dhe do të duhet më shumë kohë. Përveç një produkti, një kabinet banjo në stilin evropian
  Lexo më shumë
 • Vanitet i banjës me shitje të nxehtë

  Ndërsa të rinjtë fillojnë të zënë trupin kryesor të konsumit, në produkte të tilla si dollapët e banjës, stilet e thjeshta dhe praktike të dizajnit janë bërë shënjestra e parë e të rinjve. Nëse ju pëlqen kjo kotësi banjo blu dhe e bardhë,ju lutem mos hezitoni të më kontaktoni.
  Lexo më shumë
 • minimalism – Kabineti i banjës së Bardhë

  brendshme koncize me një organizim të qartë dhe të kuptueshëm të hapësirës. Ndërsa gjithmonë mund të përputhet me çdo kabinet banjo, duke e bërë banjën tuaj të duket e thjeshtë dhe me stil. Nëse preferoni ngjyra të tjera, pls na kontaktoni pasi që ne jemi zgjedhje stil prodhues kotësi siguruar shërbimin me porosi.
  Lexo më shumë
 • Dollapët me praktikë dhe funksionalitet

  Tags:
  Ritmi modern i jetës dikton rregullat e veta. Prakticiteti dhe funksionaliteti dalin në pah. Ky kabinet miraton një dizajn të zgjuar, duke treguar funksionet e saj të ndryshme duke shtrirë kabinetin, dhe ruajtja e kapaciteteve të mëdha rrit prakticitetin. Madhësia e kabinetit është e rregullueshme si një stil zgjedhje prodhues kotësi.
  Lexo më shumë
 • Mbytet dyshe dhe pasqyra dyshe

  A doni një dollap banjo me lavaman dhe pasqyra të dyfishta think Unë mendoj se kjo është një zgjedhje e mirë. Ky kabinet banjo ka edhe elementin metalik të ngjyrës së shampanjës, kanë frymë bashkëkohore dhe në modë. Mbështetni shërbimin me porosi të lavamanit të vetëm, si dhe një prodhues të kotësive të zgjedhjeve të stilit.
  Lexo më shumë
 • Një kabinet i popullarizuar në mesin e të rinjve

  Ndërsa të rinjtë fillojnë të zënë trupin kryesor të konsumit, në produkte të tilla si dollapët e banjës, stilet e thjeshta dhe praktike të dizajnit janë bërë shënjestra e parë e të rinjve.                         Dhe zgjedhja jonë e stilit prodhuesi i kotësisë - Okasa gjithashtu nisi
  Lexo më shumë
 • Kabinet me bukuri dhe praktike

  Ritmi modern i jetës dikton rregullat e veta. komoditet, prakticiteti dhe funksionaliteti dalin në pah. Ndoshta kjo shpjegon popullaritetin në rritje të minimalizmit: zgjedhja bëhet në favor të interierëve elegant dhe konciz me një organizim të qartë dhe të kuptueshëm të hapësirës. Prolong the space choose us Okasa…
  Lexo më shumë
 • Bathroom home customization service

  In addition to these styles of bathroom cabinets, we can also accept custom bathroom cabinets, after all we are a style selections vanity manufacturer Here, we have all the bathroom cabinets you can imagine. If you want to know more about our company's products, please contact me.
  Lexo më shumë
 • New design bathroom vanity in 2020

  This bathroom cabinet is our new product this year. Large-size rectangular mirror, clear imaging. Wall-mounted gray cabinet, give your bathroom a very visual impact. We also have many styles. If you are interested, ju lutem mos hezitoni të më kontaktoni. We are a style selections vanity manufacturer, and will provide…
  Lexo më shumë
 • What is Ebony Wood?

  What is Ebony Wood? Ebony wood is one of the rarest and most expensive types of wood on the planet. For many centuries, it has been prized on many royal courts. Out bathroom cabinet is made of ebony wood, classic and elegant. Do you like it? If you want to…
  Lexo më shumë
 • Modern design double sinks vanity

  If you want a bathroom cabinet with double sinks, I think this one is a good choice. Ky kabinet banjo ka edhe elementin metalik të ngjyrës së shampanjës, kanë frymë bashkëkohore dhe në modë. Okasa-a responsible style selections vanity manufacturer, let you enjoy the best home life experience.
  Lexo më shumë
 • Advantages of natural marble

  The countertops of bathroom cabinets are generally divided into natural marble, rble, glass, and ceramics. Learn more info pls visit our style selections vanity manufacturer factory. Today we will introduce natural marble.   Natural marble is formed by high temperature and high pressure in the crust. Hard texture, high compressive…
  Lexo më shumë
 • Advantages of solid wood furniture

  Many companies will use different kinds of boards to produce bathroom cabinets, so the cabinet materials of bathroom cabinets on the market can be divided into the following typesMDF, Melamine Board, Particleboard, Plywood, Solid Wood, Stainless Steel. Our company——Okasa has always used solid wood to make bathroom cabinets. We are…
  Lexo më shumë
 • Dragon and Phoenix Faucet

  Dragon and Phoenix have been important elements of Chinese culture since ancient times.The emperor has the symbol of the son of the dragon, and the Phoenix means the emperor's concubines. Our designers put Chinese elements into the design of faucets, and a dragon and Phoenix shaped faucet was born. This…
  Lexo më shumë
 • Charm of Ebony Wood

  What is Ebony Wood? Ebony Wood is one of the rarest and most expensive wood on earth. It has been treasured in many royal courts for centuries. In ancient times, it was so praised that some countries regarded it as the main tribute to greedy conquerors. This is the charm of Ebony…
  Lexo më shumë
 • Minimalist popular small bathroom cabinet

  As young people begin to occupy the main consumer, simple and practical design style has become the first choice of young people in bathroom cabinets. At the same time, the rhythm of modern life determines its own rules. komoditet, practicability and functionality are increasingly prominent.Perhaps this explains the growing popularity…
  Lexo më shumë
 • Is The Bathroom Mirror Cabinet Good To Use?

  The advantages of bathroom mirror cabinet 1. It has a powerful storage function, the bathroom space is small, but there are a lot of things, especially girls, a lot of bottles and jars, if it is placed on the table, it looks messy, if there is a bathroom mirror cabinet…
  Lexo më shumë
 • Learn To Match The Bathroom Mirror Cabinet, The Space Becomes Wider

  Full-mirror plus layer board, simple and refreshing space enlarges The mirror cabinet is usually a good way to increase the storage function of the bathroom, and if you like simplicity, you can choose the full mirror mirror cabinet. Add a simple shelf under or beside the mirror cabinet to place…
  Lexo më shumë
HULUMTIMI TANI